ZENIT

227

apartamente
spațioase

11

spații
de birouri

7

spații
comerciale

ZENIT

227

apartamente
spațioase

11

spații
de birouri

7

spații
comerciale

Etalonul conceptului Premium

Start lucrări 2020 → Finalizare în 2023

Apartament nou interior Cosmopolit Zenit

Cosmopolit Zenit

Îți poți imagina cum arată casa ta de vis? Casa aceea care are tot, dar absolut tot ce îți poți dori, casa în care te-ai muta acum dacă ar exista. Casa al cărei nume e, fără urmă de dubiu, acasă. Imagineaz-o în detaliu! O găsești în ansamblul Cosmopolit Zenit, cel mai amplu proiect de până acum, amplasat într-o zonă cu poziționare excelentă: Strada Carpaților 15-17.

Promisiunea acestui proiect este aceea de permanent upgrade atât în ceea ce privește materialele de construcție, cât și bugetul alocat finisajelor, tehnologiei și inovației – un aer fresh, cu și mai multă grijă la detalii.

Am acordat o atenție deosebită alegerii materialelor și finisajelor premium pentru clădirile ansamblului Cosmopolit Zenit. Structurate pe 11 etaje, cele 227 de apartamente oferă o mare varietate  – de la garsoniere și studiouri, până la locuințe cu 2, 3 sau 4 camere și penthouse-uri.

Ambele blocuri au la parter 7 spații comerciale și 11 spații de birouri, iar dotările includ, și în acest proiect, sisteme de case inteligente. Arhitectura de excepție, insulele de verdeață din cadrul complexului, parcările dotate cu stații de încărcare pentru mașinile electrice – totul este gândit pentru îmbunătățirea calității vieții.

Ansamblul Zenit este o întregire a cartierului Răcădău – cea mai bună zonă rezidențială din Brașov – și continuă, cu îmbunătățiri constante, linia proiectelor noastre. Dorința noastră este ca experiența ta să fie cu adevărat completă, să te conducă la acea stare în care, în sfârșit, te simți „acasă”, acolo unde valorile interioare se oglindesc în spațiul înconjurător, și viceversa. Acest lucru înseamnă cu adevărat „premium lifestyle”.

Localizare

LOCAȚIE PREMIUM

Casa pe care o cauți, al cărei nume e, fără urmă de dubiu, “acasă” o găsești în ansamblul Cosmopolit Zenit, o întregire a cartierului Răcădău, cea mai bună zonă rezidențială din Brașov, dinamică – lângă complexul Carrefour, aproape de Magnolia și, totodată, liniștită – în vecinătatea parcului Trandafirilor.

GAMĂ VARIATĂ DE LOCUINȚE

Cel mai amplu proiect Cosmopolit de până acum – Zenit – te așteaptă în cele două clădiri de 11 etaje, cu 227 de apartamente ce oferă o mare varietate  – de la garsoniere și studiouri, până la locuințe cu 2, 3 sau 4 camere și penthouse-uri.

ARHITECTURĂ ȘI DESIGN

În realizarea visurilor tale ne păstrăm poziția de trend setter al pieței imobiliare, pentru că ne asumăm frumoasa resposabilitate de a oferi uncitate și calitate. Facem un permanent upgrade atât în ceea ce privește materialele de construcție, cât și bugetul alocat finisajelor, tehnologiei și inovației.

MATERIALE PREMIUM

Parchet triplu stratificat – Terhune, placări ceramice- Mutina/Marrazi, uși interioare – Lebo, exclusiv Germania; lift – Kone; sistem de încălzire prin pardoseală – Purmo; finisaj decorativ – San Marco; tâmplarie exterioară cu geam trepan PVC – Veka Softline; vată bazaltică grosime 100mm densitate 120kg/mcI.

INVESTIȚIE PE TERMEN LUNG

Finisajele premium și atenția la detaliu vorbesc despre un lifestyle aliniat cu valorile noastre și ale clienților. Pentru ca planurile tale de viitor să fie acasă, îți oferim arhitectură la nivel de artă – sculptură în care poți locui. Ne concentrăm mai ales pe elemente naturale sau care dau un look veritabil pentru o imagine coerenta și un trend atemporal.

UNICITATEA PROIECTULUI

În cel mai amplu proiect Cosmopolit totul este gândit pentru ca experiența ta să fie cu adevărat completă, să te conducă la acea stare în care, în sfârșit, te simți „acasă”, acolo unde valorile interioare se oglindesc în spațiul înconjurător, și viceversa.

CONTACTEAZĂ-NE ACUM

  ZOLTAN SZASZ

  Director vânzări

  Zoltan-Szasz-Cosmopolit-vanzari
  Vezi disponibilitate

  ALTE PROIECTE COSMOPOLIT

  MIHAI VITEAZUL 1

  MIHAI VITEAZUL 1

  TRAIAN GROZĂVESCU

  Traian Grozăvescu

  MAGNOLIA

  Magnolia

  MIHAI VITEAZUL 4-6

  Mihai Viteazul 4-6

  CALCARULUI 19B

  Calcarului 19B