Project Description

MIHAI VITEAZUL 1

79

apartamente spațioase

8

spații comerciale

5

minute distanță de centrul Brașovului

MIHAI VITEAZUL 1

79

apartamente
spațioase

8

spații
comerciale

5

minute distanță
de centrul Brașovului

PROIECTUL CU CEA MAI VARIATĂ GAMĂ DE LOCUINȚE

Start lucrări 2020 → Finalizare în 2022

Localizare – Centru

Apartament-MIhai-Viteazu-interior
Vezi plan de amplasament

Cosmopolit Mihai Viteazul 1, viitorul premium

Valoarea unui produs, indiferent despre ce tip discutăm, nu este de sine stătătoare. Are o poveste în spate, are factori care pot face din acest produs unul dorit și de succes.

Acesta este și cazul brandului Cosmopolit, brand de renume care a introdus pe piața imobiliară valorile premium, dorința supremă fiind aceea de a oferi cea mai bună experiență de real estate din România.

Produsele Cosmopolit promovează stilul de viață premium, modern, care se încadrează perfect în peisajul urbanistic al secolului 21.

Cosmopolit Mihai Viteazul 1 este cel mai complex proiect imobiliar de până acum al brandului. Este expresia misiunii noastre materializată în crearea de apartamente premium în Brașov și pune în operă toată experiența acumulată de-a lungul anilor.

Proiectul propune o abordare modernă, o viziune nouă asupra conceptului de locuință, una care să se integreze perfect în peisajul actual o doză de inovație și tehnologie și să corespundă nevoilor oamenilor care își doresc să locuiască în apartamente noi situate în zona centrală a Brașovului .

Misiunea noastră este aceea de a oferi cea mai bună experiență de real estate din România și nu facem rabat de la calitate. Viziunea noastră, de a crea un stil de viață premium, e ilustrată în cele mai mici detalii în acest proiect în care am investit toată energia echipei: Cosmopolit Mihai Viteazul 1 e cel mai complex proiect implementat de noi, iar rezultatul va fi pe măsura eforturilor.

Localizare

Localizare

LOCAȚIE ULTRACENTRALĂ

Reprezintă soluția ideală pentru persoanele moderne, care doresc să aibă acces rapid în oraș, dar care au nevoie de o oază de liniște când se întorc acasă. Va fi printre puținele clădiri care se vor mai construi în apropierea centrului istoric.

GAMĂ VARIATĂ DE LOCUINȚE

Clădirile create de noi sunt gândite să răspundă nevoilor diverse ale clienților. De aceea, ele cuprind apartamente premium cu structuri variate, de la unu până la patru dormitoare, structură de tip penthouse și spații comerciale la parter.

ARHITECTURĂ ȘI DESIGN

În realizarea visurilor tale ne păstrăm poziția de trend setter al pieței imobiliare din Brașov, pentru că ne asumăm frumoasa resposabilitate de a oferi uncitate și calitate. Facem un permanent upgrade atât în ceea ce privește materialele de construcție, cât și bugetul alocat pentru tehnologie, inovație și finisaje moderne.

MATERIALE PREMIUM

În toate proiectele noastre alegem materiale de construcție de calitate, ce combină inovarea și tehnologia, pentru ca funcționalitatea și confortul să fie maxime. În felul aceste ne asigurăm că menținem un standard ridicat în Brașov în real estate. Consultă detaliile aici: materiale.

INVESTIȚIE PE TERMEN LUNG

Finisajele premium și atenția la detaliu definesc un lifestyle aliniat cu valorile noastre și ale clienților. Pentru ca planurile tale de viitor să fie acasă, ne concentrăm pe elemente naturale sau care dau un look veritabil. Imaginea coerenta, trendul atemporal și calitatea componentelor dau valoarea pe termen lung a investiției tale.

UNICITATEA PROIECTULUI

Unicitatea proiectelor se traduce prin identitatea arhitecturală, prin formele nonconformiste și prin experiența senzorială inedită. Cel mai complex proiect realizat de noi până acum, oferă beneficiarilor săi o priveliște superbă atât către centru orașului dar și către Cetatea Brașov.

CONTACTEAZĂ-NE ACUM

CONTACTEAZĂ-NE ACUM

  ZOLTAN SZASZ

  Director vânzări

  DANA DUMITRESCU

  Consultant vânzări

  Vezi metode de plată

  ALTE PROIECTE COSMOPOLIT

  CANTACUZINO

  CANTACUZINO

  RISE

  Rise

  ZENIT

  Zenit

  TRAIAN GROZĂVESCU 7

  Traian Grozăvescu 7

  MAGNOLIA

  Magnolia

  AFLĂ ULTIMELE NOUTĂȚI

  Fii primul care află de ofertele noastre!