Project Description

MIHAI VITEAZUL 6

67

apartamente spațioase

5

spații comerciale

5

minute distanță de centrul Brașovului

MIHAI VITEAZUL 6

67

apartamente
spațioase

5

spații
comerciale

5

minute distanță
de centrul Brașovului

ETALONUL CONCEPTULUI PREMIUM

Start lucrări 2015 → Finalizat în 2017

Localizare – Centru

Cosmopolit Mihai Viteazul 6, locuința ta de viitor

Un proiect al viitorului, complexul imobiliar Mihai Viteazul 6 are câteva puncte forte despre care, cu siguranță, vei vrea să afli totul. Localizat chiar în inima Brașovului, acest ansamblu rezidențial oferă acces rapid către toate punctele de interes din oraș.

Nu numai că are un design modern și elegant, oferindu-ți posibilitatea de a trăi într-un mediu plăcut vizual, dar are și o latură funcțională extrem de dezvoltată. Proiectanții au gândit acest loc în așa fel încât locatarii să aibă numeroase avantaje.

Este un proiect al cărui design reinterpretează elementele contemporane ale stilului local și le îmbină cu cele autohtone, casa scării fiind un element distinctiv în acest sens. Luminile ambientale creează senzația de intimitate, de spațiu privat, și un mediu relaxant.

Spațiile comune ies în evidență prin designul deosebit, prin îmbinarea elementelor clasice cu cele moderne, pereții de lemn fiind o noutate în acest mediu care se integrează atât de bine în peisajul urban.

Tot proiectul a fost gândit în așa fel încât să redea perfect senzația de acasă. Odată intrat în scara blocului, vei fi întâmpinat de un mediu plăcut, cald, unde te vei simți ca în propria locuință – atenția la detalii fiind definitorie în acest sens.

Integrarea tuturor elementelor într-un mod atât de armonios creează un spațiu zen, liniștit, un spațiu în care te vei putea bucura de zile pline de seninătate alături de cei dragi.

Localizare

Localizare

LOCAȚIE ULTRACENTRALĂ

Reprezintă soluția ideală pentru persoanele moderne, care doresc să aibă acces rapid în oraș, dar care au nevoie de o oază de liniște când se întorc acasă. Este una din puținele clădiri care se găsesc în apropierea centrului istoric.

GAMĂ VARIATĂ DE LOCUINȚE

Clădirile create de noi sunt gândite să răspundă nevoilor diverse ale clienților. De aceea, ele cuprind apartamente premium cu structuri variate, de la unu până la patru dormitoare, structură de tip penthouse și spații comerciale la parter.

ARHITECTURĂ ȘI DESIGN

În realizarea visurilor tale ne păstrăm poziția de trend setter al pieței imobiliare din Brașov, pentru că ne asumăm frumoasa resposabilitate de a oferi uncitate și calitate. Facem un permanent upgrade atât în ceea ce privește materialele de construcție, cât și bugetul alocat pentru tehnologie, inovație și finisaje moderne.

MATERIALE PREMIUM

În toate proiectele noastre alegem materiale de construcție de calitate, ce combină inovarea și tehnologia, pentru ca funcționalitatea și confortul să fie maxime. În felul aceste ne asigurăm că menținem un standard ridicat în Brașov în real estate. Consultă detaliile aici: materiale.

INVESTIȚIE PE TERMEN LUNG

Finisajele premium și atenția la detaliu definesc un lifestyle aliniat cu valorile noastre și ale clienților. Pentru ca planurile tale de viitor să fie acasă, ne concentrăm pe elemente naturale sau care dau un look veritabil. Imaginea coerenta, trendul atemporal și calitatea componentelor dau valoarea pe termen lung a investiției tale.

UNICITATEA PROIECTULUI

Unicitatea proiectelor se traduce prin identitatea arhitecturală, prin formele nonconformiste și prin experiența senzorială inedită. Camerele spațioase și compartimentarea ingenioasă vor asigura tot confortul necesar locuitorilor săi.

CONTACTEAZĂ-NE ACUM

CONTACTEAZĂ-NE ACUM

  ZOLTAN SZASZ

  Director vânzări

  DANA DUMITRESCU

  Consultant vânzări

  Vezi metode de plată

  ALTE PROIECTE COSMOPOLIT

  CANTACUZINO

  CANTACUZINO

  RISE

  Rise

  ZENIT

  Zenit

  MIHAI VITEAZUL 1

  MIHAI VITEAZUL 1

  TRAIAN GROZĂVESCU 7

  Traian Grozăvescu 7

  AFLĂ ULTIMELE NOUTĂȚI

  Fii primul care află de ofertele noastre!