Project Description

MAGNOLIA

80

apartamente spațioase

11

spații comerciale

5

minute distanță Parcul Trandafirilor

MAGNOLIA

80

apartamente
spațioase

11

spații
comerciale

5

minute distanță
Parcul Trandafirilor

UN STIL ARHITECTURAL UNIC

Start lucrări 2017 → Finalizat în 2019

Localizare – Răcădău

poza-proiect-magnolia

Cosmopolit Magnolia, situat în cel mai bun cartier rezidențial românesc

Te atrage prin stilul arhitectural unic, spectaculos. Cosmopolit Magnolia e unul dintre ansamblurile rezidențiale ale brandului care s-a făcut tot mai remarcat pe piața imobiliară în ultimii ani. Acest complex e unic prin elementele arhitecturale deosebite, tehnologie și inovație.

Un avantaj major al ansamblului imobiliar este localizarea: în cel mai bun cartier rezidențial din România, care oferă locatarilor numeroase avantaje.

Dacă ești în căutarea unei case pentru tine și familia ta, Cosmopolit Magnolia e soluția ideală. Copiii tăi vor fi cuceriți de parcul Trandafirilor, situat la doar două minute distanță.

De asemenea, centrul comercial Magnolia este foarte aproape de complexul imobiliar, în doar un minut vei ajunge acolo. Centrul orașului este și el la o aruncătură de băț, astfel că o locuință în acest cartier rezidențial vine cu numeroase facilități la pachet.

Priveliștea nu e deloc de neglijat. În ansamblul rezidențial Cosmopolit Magnolia vei descoperi o oază de liniște și o zonă în care te vei încărca pozitiv zi de zi.

Localizare

Localizare

LOCAȚIE PREMIUM

Dacă ești în căutarea unei zone liniștite, cu multă verdeață și parcuri, cartierul Valea Cetății sau Răcădău este alegerea perfectă. Acest cartier este recunoscut pentru cel mai curat aer din România și se află la doar 10 minute de centrul orașului.

GAMĂ VARIATĂ DE LOCUINȚE

Clădirile create de noi sunt gândite să răspundă nevoilor diverse ale clienților. De aceea, ele cuprind apartamente premium cu structuri variate, de la unu până la patru dormitoare, structură de tip penthouse și spații comerciale la parter.

ARHITECTURĂ ȘI DESIGN

În realizarea visurilor tale ne păstrăm poziția de trend setter al pieței imobiliare din Brașov, pentru că ne asumăm frumoasa resposabilitate de a oferi uncitate și calitate. Facem un permanent upgrade atât în ceea ce privește materialele de construcție, cât și bugetul alocat pentru tehnologie, inovație și finisaje moderne.

MATERIALE PREMIUM

În toate proiectele noastre alegem materiale de construcție de calitate, ce combină inovarea și tehnologia, pentru ca funcționalitatea și confortul să fie maxime. În felul aceste ne asigurăm că menținem un standard ridicat în Brașov în real estate. Consultă detaliile aici: materiale.

INVESTIȚIE PE TERMEN LUNG

Finisajele premium și atenția la detaliu definesc un lifestyle aliniat cu valorile noastre și ale clienților. Pentru ca planurile tale de viitor să fie acasă, ne concentrăm pe elemente naturale sau care dau un look veritabil. Imaginea coerenta, trendul atemporal și calitatea componentelor dau valoarea pe termen lung a investiției tale.

UNICITATEA PROIECTULUI

Unicitatea proiectelor se traduce prin identitatea arhitecturală, prin formele nonconformiste și prin experiența senzorială inedită. Camerele spațioase și compartimentarea ingenioasă vor asigura tot confortul necesar locuitorilor săi.

CONTACTEAZĂ-NE ACUM

CONTACTEAZĂ-NE ACUM

  ZOLTAN SZASZ

  Director vânzări

  DANA DUMITRESCU

  Consultant vânzări

  Vezi metode de plată

  ALTE PROIECTE COSMOPOLIT

  CANTACUZINO

  CANTACUZINO

  RISE

  Rise

  ZENIT

  Zenit

  MIHAI VITEAZUL 1

  MIHAI VITEAZUL 1

  TRAIAN GROZĂVESCU 7

  Traian Grozăvescu 7

  AFLĂ ULTIMELE NOUTĂȚI

  Fii primul care află de ofertele noastre!