Project Description

CALCARULUI 19B

40

apartamente spațioase

2

spații comerciale

4

minute distanță de Zona Comercială

CALCARULUI 19B

40

apartamente
spațioase

2

spații
comerciale

4

minute distanță
de Zona Comercială

UN STIL DE VIAȚĂ CU ADEVĂRAT PREMIUM

Start lucrări 2015 → Finalizat în 2016

Localizare – Răcădău

Cosmopolit Calcarului 19B , ideal pentru tine și cei dragi

E mai mult decât un ansamblu imobiliar. Calcarului 19B e primul proiect din seria Cosmopolit și unul unic prin modul în care a fost gândit și implementat. Un brand de renume, brandul Cosmopolit s-a făcut remarcat prin acest prim complex imobiliar de foarte mare succes.

Arhitectura și designul unic, diversitatea spațiilor de locuit și numeroasele avantaje ale clădirii fac din Cosmopolit Calcarului 19B un loc al tău și al celor dragi ție. Se deosebește de alte ansambluri imobiliare prin elementele distinctive, cum ar fi poșta, spațiile comune (care includ două spații comerciale, un local elegant și o clinică), lift și prin materialele utilizate, moderne, de cea mai bună calitate și prietenoase cu mediul înconjurător.

Structurile sunt spațioase și luminoase. Locatarii trăiesc într-un mediu relaxat, aerisit, ceea ce dă acestui complex imobiliar un plus față de construcțiile aglomerate și înghesuite.

Un alt avantaj este situarea complexului imobiliar Cosmopolit Calcarului 19B în raport cu punctele importante din oraș. Vei fi aproape de zonele comerciale de interes, cum ar fi zona Carrefour, Kaufland sau Business Park.

Cosmopolit Calcarului 19B va fi acasă pentru tine. Indiferent că locuiești singur și dorești o garsonieră numai pentru tine sau ai nevoie de o locuință pentru toată familia ta, vei găsi o variantă care să ți se potrivească.

De asemenea, penthouseurile sunt disponibile pentru cei care vor să cunoască ideea de lifestyle premium – aceea de a trăi într-un mediu sănătos și plăcut pentru traiul de zi cu zi, atât din punct de vedere al aspectelor, cât și a beneficiilor oferite.

Localizare

Localizare

LOCAȚIE PREMIUM

Dacă ești în căutarea unei zone liniștite, cu multă verdeață și parcuri, cartierul Valea Cetății sau Răcădău este alegerea perfectă. Acest cartier este recunoscut pentru cel mai curat aer din România și se află la doar 10 minute de centrul orașului.

GAMĂ VARIATĂ DE LOCUINȚE

Clădirile create de noi sunt gândite să răspundă nevoilor diverse ale clienților. De aceea, ele cuprind apartamente premium cu structuri variate, de la unu până la patru dormitoare, structură de tip penthouse și spații comerciale la parter.

ARHITECTURĂ ȘI DESIGN

În realizarea visurilor tale ne păstrăm poziția de trend setter al pieței imobiliare din Brașov, pentru că ne asumăm frumoasa resposabilitate de a oferi uncitate și calitate. Facem un permanent upgrade atât în ceea ce privește materialele de construcție, cât și bugetul alocat pentru tehnologie, inovație și finisaje moderne.

MATERIALE PREMIUM

În toate proiectele noastre alegem materiale de construcție de calitate, ce combină inovarea și tehnologia, pentru ca funcționalitatea și confortul să fie maxime. În felul aceste ne asigurăm că menținem un standard ridicat în Brașov în real estate. Consultă detaliile aici: materiale.

INVESTIȚIE PE TERMEN LUNG

Finisajele premium și atenția la detaliu definesc un lifestyle aliniat cu valorile noastre și ale clienților. Pentru ca planurile tale de viitor să fie acasă, ne concentrăm pe elemente naturale sau care dau un look veritabil. Imaginea coerenta, trendul atemporal și calitatea componentelor dau valoarea pe termen lung a investiției tale.

UNICITATEA PROIECTULUI

Unicitatea proiectelor se traduce prin identitatea arhitecturală, prin formele nonconformiste și prin experiența senzorială inedită. Camerele spațioase și compartimentarea ingenioasă vor asigura tot confortul necesar locuitorilor săi.

CONTACTEAZĂ-NE ACUM

CONTACTEAZĂ-NE ACUM

  ZOLTAN SZASZ

  Director vânzări

  DANA DUMITRESCU

  Consultant vânzări

  Vezi metode de plată

  ALTE PROIECTE COSMOPOLIT

  CANTACUZINO

  CANTACUZINO

  RISE

  Rise

  ZENIT

  Zenit

  MIHAI VITEAZUL 1

  MIHAI VITEAZUL 1

  TRAIAN GROZĂVESCU 7

  Traian Grozăvescu 7

  AFLĂ ULTIMELE NOUTĂȚI

  Fii primul care află de ofertele noastre!