GALERIE FOTO

La începutul lunii Octombrie a avut loc cofrarea, armarea și turnarea planșeului peste ultimul etaj, etajul 6 al proiectului, finalizându-se structura corpului B. Următoarea etapă este reprezentată de începerea zidăriei.

În prima partea a lunii septembrie a avut loc cofrarea, armarea și turnarea planșeului peste etajul 4, scara B, al imobilului.

În a doua jumătate a lunii septembrie a avut loc cofrarea, armarea și turnarea planșeului peste etajul 5.

În a doua parte a lunii august a avut loc cofrarea, armarea și turnarea planșeului peste subsolul 2, Scara A, al proiectului Cosmopolit Mihai Viteazul 1.

La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc armarea și turnarea planșeului peste Etajul 3. în urmatoarele zile va avea loc armarea și turnarea diafragmelor și stâlpilor de rezistență.

În a doua parte a lunii iulie a avut loc cofrarea, armarea și turnarea planșeului peste etajul 2 al proiectului Cosmopolit Mihai Viteazul 1.

În prima partea a lunii iulie a avut loc cofrarea, armarea și turnarea planșeului peste etajul 1 al imobilului.

În luna iunie a avut loc turnarea pentru extinderea de radier a Subsolului 2 din Corpul A de clădire și procesul de cofrare a planșeului peste parter din Corpul B.

În luna mai în șantierul Cosmopolit Mihai Viteazul 1 a avut loc procesul de cofrare, armare și turnare diafragme și stâlpi pentru Subsolul 1.

În luna aprilie în șantierul Cosmopolit Mihai Viteazul 1 au avut loc fazele 3, 4 și 5 de turnare pentru Subsolul 2 – diafragme și stâlpi. În continuare se lucrează la extinderea radierului pentru Corpul B, Subsol 1.

În luna Martie, în șantierul Mihai Viteazul 1, a avut loc faza 3 de turnare pentru Subsolul 2 – diafragme și stâlpi.

În luna februarie, pe șantierul Cosmopolit Mihai Viteazul 1, s-au început acțiunile de armare a diafragmelor și a stâlpilor independenți ai subsolului 2.

În luna ianuarie a avut loc turnarea radierului în șantierul Cosmopolit Mihai Viteazul 1 și totodată s-a realizat procesul de elicopterizare a acestuia. Ulterior acestor acțiuni au fost trasați, împreună cu topometristul, stâlpii de susținere și pereții perimetrali.

În luna decembrie, în cadrul șantierului Mihai Viteazul 1, s-a finalizat partea de săpătură pentru fundare și se continuă cu executarea stratului de balastru pentru radier.

În luna noiembrie, în cadrul șantierului Mihai Viteazul 1, s-au continuat lucrările de săpătură pentru fundare și s-a început executarea stratului de balastru pentru radier.

În șantierul Cosmopolit Mihai Viteazul 1 am finalizat procesul de forare, armare, turnare piloți și grindă de coronament. Continuăm lucrările de săpătură pentru fundația blocului și de montare a șpraițurilor pentru spijiniri. De asemenea săptămâna trecută s-au executat activități de armare, cofrare și turnare fundație pentru macara.

La finalul lunii octombrie a avut loc procesul de montare și punere în funcțiune a macaralei.

În Cosmopolit Mihai Viteazul 1 am început lucrările de săpătură pentru fundația blocului, iar în paralel se continuă turnarea grindei de coronament.

În Cosmopolit Mihai Viteazul 1 am început lucrările de săpătură pentru fundația blocului, iar în paralel se continuă turnarea grindei de coronament.

Se finalizează acțiunea de pilotare și se încep demersurile pentru turnarea grindei de coronament a imobilului.

În luna Iunie au avut loc lucrări de forare, armare, turnare piloți și se încep lucrările la grinda de coronament în șantierul din Cosmopolit Mihai Viteazul 1.

Continuăm acțiunile de pilotare din incinta șantierului Cosmopolit Mihai Viteazul 1.

Încep lucrările de forare, armare și turnare piloți din incinta șantierului Cosmopolit Mihai Viteazul 1.

Am început lucrările pentru noul proiect rezidențial Cosmopolit Mihai Viteazul 1. Se realizează acțiuni de demolare și curățare a terenului.

Înapoi la Evoluția Proiectelor

AFLĂ ULTIMELE NOUTĂȚI

Abonează-te și fii la curent cu ultimele promoții și oferte